Dick van Altena Solo

Theater in 2021

Theatervoorstellingen van 2021 gaan vanaf 21 december in de verkoop

Kijk nu, beslis later
Ons programma voor het tweede deel van het theaterseizoen 2021 is vanaf alvast te bekijken. Zo kun je makkelijk zien welke voorstellingen en concerten volgend jaar op ons programma staan. Deze data kun je alvast met potlood vrijhouden in je agenda.

Doorgeven van uw voorkeuren

Klik hier voor het online formulier waarop je je voorkeuren voor 2021 kunt aangeven. Dat kan tot 1 december. Wij houden rekening met een aangepaste zaalindeling en daarom is het mogelijk om maximaal 2 kaarten per voorstelling op je voorkeurslijst te plaatsen. Het doorgeven van je voorkeur betreft nog geen aankoop of reservering. Wel krijg je van ons een e-mail met betaallink als de verkoop gestart is. Handig!

Waarom je voorkeur doorgeven?

Door het doorgeven van uw voorkeuren kunnen wij u direct bereiken wanneer wij meer informatie hebben over het wel of niet doorgaan van de betreffende voorstelling of concert. Bovendien wordt je als eerste in de gelegenheid gesteld kaarten voor de betreffende voorstelling te kopen. Zeker met een verlaagde zaalcapaciteit kan dit goed van pas komen!

Theater Roden