Hans Nijland & Evert ten Napel

Special

FC Groningen zit in mijn hart

Theater Roden

Theater in 2021

Theatervoorstellingen van 2021 gaan eind 2020 pas in de verkoop

Het is nog altijd onduidelijk welke maatregelen er nog van toepassing gaan zijn in verband met het COVID-19 virus, daarom start de kaartverkoop alleen voor de voorstellingen van 2020.

Kijk nu, beslis later

Ons programma voor het tweede deel van het theaterseizoen (2021) is onder voorbehoud, maar wel vanaf nu alvast te bekijken. Zo kunt u makkelijk zien welke voorstellingen en concerten volgend jaar op ons programma staan. Deze data kunt u alvast met potlood vrijhouden in uw agenda.

Doorgeven van uw voorkeuren

Klik hier voor het online formulier waarop u uw voorkeuren voor 2021 kunt aangeven. Wij houden rekening met een aangepaste zaalindeling en daarom is het mogelijk om maximaal 2 kaarten per voorstelling op uw voorkeurslijst te plaatsen. Het doorgeven van uw voorkeur betreft nog geen aankoop of reservering.

Waarom uw voorkeur doorgeven?

Door het doorgeven van uw voorkeuren kunnen wij u direct bereiken wanneer wij meer informatie hebben over het wel of niet doorgaan van de betreffende voorstelling of concert. Bovendien wordt u als eerste in de gelegenheid gesteld kaarten voor de betreffende voorstelling te kopen. Zeker met een verlaagde zaalcapaciteit kan dit goed van pas komen!

Theater Roden