Kickstart Cultuurfonds

Wij zijn blij met de toekenning!

We hebben een plan ingediend bij het Kickstart Cultuurfonds om het publiek weer live van voorstellingen te kunnen laten genieten. Het Kickstart Cultuurfonds biedt financiële ondersteuning aan theater- en concertzalen, producenten van professionele podiumkunsten en musea om aanpassingen aan de 1,5 metersamenleving door te kunnen voeren. Zo kunnen theaters de deuren openen en kan het publiek weer live, fysiek in aanraking komen met kunst en cultuur. Theater verbindt mensen met elkaar en is daarmee onmisbaar voor een vitale samenleving.

We willen de theaterzaal anders inrichten met onder meer fluwelen meubilair, waardoor de sfeer intiem blijft met de beperkte bezetting. Verder worden de looproutes aangepakt en zijn er natuurlijk vele hygiëne-maatregelen nodig.

Het plan werd zeer positief beoordeeld en met de toekenning worden de extra te maken kosten geheel gedekt. Het gaat om een bedrag van circa € 20.000,-. Aangezien wij verwachten dat de huidige maatregelen nog lang van kracht blijven, zijn wij zeer blij dat we hiermee de toekomst in kunnen om het publiek veilig en sfeervol te ontvangen.

Theater Roden