Pé & Rinus

Muziektheater

Op naar het vijfde decennium!

Theater Roden

uw theaterbezoek coronaproof

Theater Roden

Wij hebben hard gewerkt om uw coronaproof theaterbezoek te kunnen garanderen!

Looproute
De maximale capaciteit bij theater is bij ons inmiddels teruggeschroefd naar 30. Ivm het houden van 1,5 meter afstand is de foyer gesloten. Als u binnen komt, loopt u dus direct door naar de zaal. Uw jas en tas mag u meenemen de zaal in.

Mondkapjes
Wij delen mondkapjes uit, die u draagt tijdens het lopen van en naar uw stoel. Op uw plaats mag u het mondkapje afzetten.

Aanvang
De zaal is een kwartier voor aanvang geopend. Het theater is vanaf een half uur voor aanvang geopend; toch vragen we u niet te vroeg te arriveren en thuis nog even gebruik te maken van het toilet. Kom ook niet te laat, want na aanvang heeft u geen toegang meer!

Verse luchttoevoer
Fijn om te weten is dat onze afzuiging in de zaal oude lucht wegzuigt en verse lucht van buiten naar binnen blaast. Dat is ook wat door het RIVM aanbevolen wordt. Onze filters zijn onlangs nog gecontroleerd en wij blijven dit regelmatig doen.

Op afstand en toch gezellig!
Met 1,5 meter afstand kunnen er minder mensen in de zaal zitten en dat zou een leeg gevoel kunnen geven... Maar niet bij ons! Gelukkig hebben wij financiële ondersteuning gekregen van het Kickstart Cultuurfonds om onze zaal opnieuw in te richten, wat best leuk werk was met een ontzettend gezellig en mooi resultaat.

Bekijk hier alvast wat u kunt verwachten bij uw theaterbezoek aan ons.