De Groote Haay

Jeugd

Pluk van de Petteflet

Theater Roden
Illustratie: Fiep Westendorp

Kijk nu, beslis later

START VERKOOP PER 1 SEPTEMBER 2020

Het is nog altijd onduidelijk welke maatregelen er nog van toepassing zijn in verband met het COVID-19 virus, daarom start de kaartverkoop pas per 1 september 2020. Onze Vrienden en Business Friends hebben een speciale voorverkoop van 1 september tot en met 14 september. De reguliere verkoop gaat 15 september van start.

Kijk nu, beslis later

Ons programma voor het nieuwe theaterseizoen is onder voorbehoud, maar wel vanaf nu alvast te bekijken. In deze ‘potloodbrochure’ vindt u een programmaoverzicht, waarin u makkelijk kunt zien welke voorstellingen en concerten volgend seizoen op ons programma staan. Deze data kunt u alvast met potlood vrijhouden in uw agenda.

Doorgeven van uw voorkeuren

Klik hier voor het online formulier waarop u uw voorkeuren kunt aangeven. U kunt uw voorkeuren ook mailen naar kassa@theaterroden.nl. Wij houden rekening met een aangepaste zaalindeling en daarom is het mogelijk om maximaal 2 kaarten per voorstelling op uw voorkeurslijst te plaatsen. Het doorgeven van uw voorkeur betreft nog geen aankoop of reservering.

Waarom uw voorkeur doorgeven?

Door het doorgeven van uw voorkeuren kunnen wij u direct bereiken wanneer wij meer informatie hebben over het wel of niet doorgaan van de betreffende voorstelling of concert. Bovendien wordt u als eerste in de gelegenheid gesteld kaarten voor de betreffende voorstelling te kopen. Zeker met een verlaagde zaalcapaciteit kan dit goed van pas komen!
Wij verwerken de voorkeuren van Vrienden en Business Friends tijdens de voorverkoop 1 september - 14 september 2020. De reguliere verkoop start 15 september 2020.

Theater Roden