Jeugdtheater

Theater voor kids

Zondag 11 november

Nuffe Tantes in Eenuf is eenuf! 6+

Zondag 27 januari

Tarzan 6+

Zondag 17 maart

Over een kleine mol... 2+

Nuffe Tantes

Nuffe Tantes in Eenuf is eenuf! 6+

Kom zondag naar Nuffe Tantes en neem je lampion mee. Laat je lichtje schijnen in onze theaterzaal!

Wat betekent dat eigenlijk, Nuf!? Kom erachter tijdens het verhaal van de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen met vogeltje Jaune le Canari en al! Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad! Met vernuftige kostuums, poppen, decors, liedjes en voice-overs van o.a. Karin Bloemen en Tony Neef. 

Terug naar overzicht 

Ila van der Pouw

Tarzan 6+

Ila van der Pouw
Illustratie: Cynthia Borst

Veelvoudig bekroond poppenspeelster Ila van der Pouw betovert al ruim twintig jaar jong en oud met haar prachtige voorstellingen, waarin ze van levensgrote poppen echte karakters weet te maken. Na het succes van de GVR komt ze terug met opnieuw een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan. Een gorillamoeder ontfermt zich over een in de jungle achtergelaten baby en geeft hem de naam Tarzan. Tarzan groeit op bij zijn nieuwe familie, een groep gorilla’s, en vele andere dieren. Dan verschijnt na tien jaar zijn tante in de jungle. Ze is op zoek naar haar vermiste neefje en van plan hem mee te nemen naar de beschaafde wereld. Je kunt Tarzan natuurlijk uit de jungle halen, maar kun je de jungle ook uit Tarzan halen? Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen. 

Terug naar overzicht 

Meneer Monster

Over een kleine mol... 2+

Meneer Monster
Foto: Christiaan Bloem

Hilarische slapstickvoorstelling voor de allerkleinsten

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ont- moet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is een hilarische slapstickvoorstelling over onrecht wat je wordt aan gedaan. Is het halen van je gelijk wel zo verstandig?

Van de makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Terug naar overzicht