Jeugdtheaterschool

Jeugdtheaterschool

theaterschool voor kinderen en jongeren

Heb jij lef? Neem theaterles op een professioneel podium! 

Theater is een kunstvorm waarmee je een verhaal vertelt en spelenderwijs een nieuwe wereld ontdekt. Theater is een middel om meer zelfvertrouwen te krijgen; je daagt jezelf uit, leert grenzen verkennen en haalt inspiratie uit jezelf en de ander. Daarvoor werken en spelen we veel met elkaar samen.

#durftespelen

Jeugdtheaterschool

Plezier staat voorop

Onze deur staat open voor iedereen met of zonder ervaring. 

De jeugdtheaterschool biedt iedere week theaterlessen voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 8-18 jaar onder begeleiding van een professioneel theaterdocent.

Tijdens de lessen staan spelplezier en een goede sfeer voorop en trainen we spelvaardigheden. 

We werken o.a. aan concentratie, verbeelding, fantasie, focus, emoties en lef. Bij de kindertheatergroepen leer je spelenderwijs kennismaken met theater.

Bij de jongerentheatergroep leer je interessante scènes maken en geloofwaardig te acteren. In de lessen komt ook de lichaamshouding, stem en beweging aan bod en werken we met diverse theatervormen.

Eindvoorstelling

Halverwege het theaterseizoen wordt er toegewerkt naar de eindvoorstelling. Natuurlijk sluiten alle theatergroepen het jaar af met een voorstelling in ons theater. Deze voorstelling is gratis toegankelijk.

Bekijk de video over onze jeugdtheaterschool