Kaartverkoop

Vanaf 1 juni 2019 start de reguliere verkoop.
Via onze website kun je 24/7 kaarten bestellen. Klik hier om naar het voorstellingenoverzicht te gaan. Online heb je een account nodig, waarmee je de gewenste kaarten kunt aanschaffen. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling en op de reguliere openingstijden kun je ook terecht bij de kassa in het theater.

Online rekenen wij € 0,75 per bestelling van e-tickets: deze kun je zelf printen of op je smartphone tonen bij de kaartcontrole. Indien je je kaarten per post wilt ontvangen zijn de kosten € 2,50 per verzending. Let op dat je je kaarten dan ruim op tijd bestelt. Zowel wij als de post, hebben tijd nodig om je bestelling te verwerken.
Aan de kassa in ons theater worden geen transactiekosten gerekend en heb je je kaarten direct.

Reserveren, uiterlijk twee weken voorafgaand

Voor voorstellingen die later dan twee weken gepland staan, is het mogelijk om kaarten te reserveren. Wij hanteren dan
€2,50 reserveringskosten per bestelling. Voor voorstellingen die BINNEN twee weken plaatsvinden is reserveren NIET mogelijk.
Let op: Het is belangrijk dat je de gereserveerde kaarten binnen twee weken afhaalt. Indien je je reservering niet tijdig afhaalt, vervalt deze na twee weken en komen de kaarten weer beschikbaar voor de verkoop.

Een reservering is pas geldig als wij deze per e-mail aan je bevestigd hebben. Inspreken op onze voicemail of een verstuurde e-mail aan onze kassa, gelden nog niet als reservering.

Wijzigingen in je bestelling

Het is mogelijk om tot 7 dagen voor de voorstelling kaarten te retourneren. Je ontvangt van ons dan een tegoedbon voor het totaalbedrag, minus € 2,50 annuleringskosten per kaart. Je kunt je kaarten ook omruilen voor een andere voorstelling. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening.

Verplaatsing of annulering

Mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan of worden verplaatst naar een andere datum, dan brengen wij je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Dit is alleen mogelijk wanneer wij over je (e-mail)adres en/of telefoonnummer beschikken. Wanneer je op de nieuwe datum verhinderd bent of wanneer de voorstelling is geannuleerd, worden je kaarten in zijn geheel gerestitueerd.

Te goed en podiumcadeaukaarten
Momenteel is het nog niet mogelijk om online ook af te rekenen met bonnen van De Winsinghhof (tegoed- of cadeaubon) of met podiumcadeaukaarten. We zijn ermee bezig om dit aan te passen en we hopen dat dit in het najaar 2019 wel mogelijk is. Bij de kassa is het wel mogelijk om hiermee te betalen.