Publieksservice

Bestel online
Kaarten kunnen online besteld worden via ons online bestelsysteem. U ontvangt uw kaarten via e-mail en u kunt deze printen of op uw smartphone tonen.

Openingstijden kassabalie

Wilt u toch graag persoonlijk uw kaarten bestellen en afhalen dan kan dat vanaf 20 januari 2021 op:

Dinsdag 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 15.00 – 17.00 uur

Voorafgaand aan de voorstelling is de kassabalie gesloten om de 1,5 meter afstand te kunnen hanteren.

Entreetijden zijn aangepast

Om het binnenkomen met 1,5 meter afstand tussen onze bezoekers te kunnen waarborgen, werken wij met aangepaste entreetijden. Ook worden er meerdere voorstellingen op één avond gepland waardoor de voorstellingstijden ook afwijken van wat u gewend bent. Let u dus goed op wanneer u verwacht wordt!

Mondkapjes
Het wordt sterk aangeraden mondkapjes te dragen in het theater. Wij delen daarom mondkapjes uit, die u draagt tijdens het lopen van en naar uw stoel. Op uw plaats, dus tijdens de voorstelling, mag u het mondkapje afzetten.

Jassen en tassen
Jassen en tassen dienen meegenomen te worden de zaal in. In onze garderobe kunnen we de 1,5 meter afstand tussen bezoekers niet waarborgen. Doordat u met minder in de zaal zit, mag dit van de brandweer.

Telefoon en opnames

Het is niet toegestaan om geluids- en beeldopnamen te maken tijdens de voorstelling, omdat dit als hinderlijk wordt ervaren door zowel artiesten als publiek. Uw mobiele telefoon dient op stil te worden gezet en niet gebruikt te worden tijdens de voorstelling.

Vervoer Ouderen Regio Noordenveld (VOR)

De VOR (Vervoer Ouderen Regio Noordenveld) kan u van dienst zijn als u niet over eigen vervoer beschikt. De VOR is er voor ouderen vanaf 55 jaar en voor inwoners met een beperking. U wordt opgehaald en weer thuisgebracht, voor een bescheiden eigen bijdrage, zodat u uw favoriete voorstelling niet hoeft te missen.

Voor het maken van een afspraak is de VOR bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 050-50114 11. Na kantooruren kunt u een boodschap inspreken. Meer informatie op vorbus.nl.