Publieksservice

Wachtlijst
Indien een voorstelling is uitverkocht kun je een mail sturen naar kassa@theaterroden.nl met de vraag of je op de wachtlijst kan worden geplaatst.
Zodra kaarten beschikbaar komen, nemen wij contact met je op en kun je aangeven of je nog steeds naar deze voorstelling toe wilt. Wij verwerken de wachtlijst op volgorde van datum van aanvraag.

Let op wijzigingen!

In de loop van het seizoen kunnen er wijzigingen optreden. Actuele informatie kun je hier vinden op onze website maar ook op onze facebook pagina @theaterroden.

Theaterfoyer

Vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling kun je terecht in onze foyer. De medewerkers van de horeca verwelkomen je graag.

Garderobe

Het theater beschikt over een garderobe. Jassen kunnen in verband met brandveiligheid niet mee de zaal in worden genomen.

Pauzedrankje

Kaarten zijn meestal inclusief een drankje in de pauze. Mocht er geen pauze in de voorstelling zitten dan krijgt je je drankje na afloop.

Geen pauzedrankje

Bij jeugdvoorstellingen, dinervoorstellingen en verhuringen is het pauzedrankje meestal niet bij de prijs inbegrepen. Voorafgaand aan de voorstelling staat dit aangegeven bij de kassa.

Opnames

Het is niet toegestaan om geluids- en beeldopnamen te maken tijdens de voorstelling, omdat dit als erg hinderlijk ervaren kan worden door zowel artiesten als het publiek.

Stilte tijdens de voorstelling

Je mobiele telefoon dient op stil te worden gezet en niet gebruikt te worden tijdens de voorstelling.

Aanvang gemist?

Indien je te laat in ons theater arriveert krijg je pas toegang tot de zaal op een moment dat de voorstelling dat toelaat. In de meeste gevallen is dit na de pauze.

Vervoer Ouderen Regio Noordenveld (VOR)

Wanneer je niet over vervoer beschikt kan de VOR je wellicht van dienst zijn. De VOR is er voor ouderen van 55 jaar en alle inwoners met een beperking. Voor een bescheiden bijdrage word je opgehaald en weer thuisgebracht, zodat je je favoriete voorstelling niet hoeft te missen. Voor het maken van een afspraak is de VOR bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 050-501 14 11. Na kantooruren kun je een boodschap inspreken.
Meer info: www.vorbus.nl.

Aansprakelijkheid
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Theater de Winsinghhof verklaart dat de algemene Bezoekers Voorwaarden van de VSCD van toepassing zijn.