Festival Jazz

Festival Jazz

​José Zwerink Akoestisch Trio

José Zwerink Akoestisch Trio
Met haar donkere warme stem neemt José Zwerink u mee in songs over herinnering, heimwee, historie en hoop, ondersteund door vaste pianist Diederik Idema en versterkt door Bert van Erk op contrabas. Een mix van verhalende songs uit blues, gospel en jazz waar Westerse en Afrikaanse muziekstijlen elkaar ontmoeten. 

Werner Janssen Quartet
Jazzsaxofonist Werner Janssen werkte onder meer samen met Chaka Kahn, Bono (U2) en Toots Tielemans. In Theater de Winsinghhof deelt hij met zijn fluwelen geluid graag zijn passie voor jazzmuziek. 

Andors Jazz Band
De Andors Jazz band speelt jazzmuziek uit de Roaring Twenties. Zoals gebruikelijk in de beginjaren van de jazz, speelt de band akoestisch, alleen de vocale momenten zijn versterkt. Kortom, laat uzelf meevoeren naar de tijd van de Great Gatsby. 

Wouter Kiers Quintet
Al op zeer jonge leeftijd maakte Wouter Kiers een tournee met Hans Dulfer door Japan, wat resulteerde in een uitnodiging om te spelen op het North Sea Jazz Festival. Hij is een veelgevraagd saxofonist en voelt zich als een vis in het water op het podium. Dat wordt een set waar jazzliefhebbers nog lang over zullen napraten! 

Terug naar overzicht